Vårdagjämning

Vårdagjämning

Alla kläder är från secondhand, skorna är från swedish hasbeens.


Idag är jag skurtant med huckle på huvudet för pincurlsen hann inte torka under natten. Men jag tycker att det är ganska skönt att ha så. Igår följde jag med Carro på boxning och idag darrar mina armar när jag lyfter kaffekoppen, herregud så klen man kan vara! Nä, off to pianot. Puss ♥

0 thoughts on “Vårdagjämning

  1. Söt som vanligt 🙂 Jag undrar om du kan hjälpa mig med en sak. Jag har hittat en jättesöt vintageklänning i Polyester och vet inte hur jag gör den skrynkelfri. Vet du det? Bilder finns i mitt senaste inlägg 🙂

  2. Gah, så fin du är! Du passar jättebra i huckle, sötare skurtant får man leta efter. Älskar kläderna och skorna, verkligen perfekta påsk/vårkjolen.

  3. Där är väl för snygg! Har upplevt exakt samma sak de få gångerna jag fått för mig att gå på ett box-pass. Är tidernas svagis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *