Retromässan!

Retromässan!

Förra söndagen klev vi upp i tid för att promenera mot tåget, änderna var också på språng ♥

Andreas var taggad för vi skulle på reotromässan.

Där möttes vi av påsk ♥

Och prunus.

Ja ni, nu blir det en bomb med bilder på saker som jag tycker om!

Det var mindre saker än vad jag hade trott dock.

Zebra från Gefle? Nä, kopior faktiskt.. men himla fina iaf!

En likadan väska som jag har, älskar sånna här gamla märken!

Jag köpte ingenting, det var alldeles för dyrt och jag är ju så bortskämd med att hitta saker billigt.

Ännu mer av Stig Lindbergs Prunus från Gustavsberg.

Sedan kom vi till Andreas favorithörna, lampor!!!

Kobratelefoner.

Sedan suktade jag över dessa dockskåpsmöbler!!! Har alltid drömt om att ha ett dockskåp och inreda det med retromöbler.

Burkar och barstolar.

Skulle inte tacka nej till detta sminkbord och lampan!

Älskade detta, ett retromåleri med välklädda karlar.

Koka blå, den har jag ju redan.

Oroginalkartong och allt ♥

På tal om originalkartonger.. Det fanns såå många underbara glasögon!

Otroligt fint.

Ännu mer dockskåpsmöbler, åååh ♥

Likadana äggkoppar som jag köpte på mig här i pite för 1 kr styck.

Heeeeej, här är jag!

Mmmm hårdplast!

Det var så roligt att gå runt och visst blir man inspirerad av allt fint?! Tack retromässan för att vi fick komma ♥

Sen gick vi och fikade och pussades extra mycket för jag skulle ta tåget upp till Norrbotten igen!

0 thoughts on “Retromässan!

  1. Solglasögon är något som jag nästan alltid köper på second hand. Om jag hittar några jag gillar vill säga. Där hade jag antagligen kunnat plocka på mig en hel del. Men, jag är lite som du, fyndar i norr när jag har chansen.

  2. Nästa gång du är på retromässan kan du köpa allt och dumpa det utanför mitt hus. Jag betalar givetvis plus att du får komma in på fika! Och jag lovar att servera dig kaffe eller saft eftersom du inte är så förtjust i te. Du är bara lite extra småförtjust i att köpa snyggkartonger med te i 🙂

  3. Aaah, så mycket fint!! Skulle bli helt salig av att gå runt där. Och du är lika fin som vanligt, gillar bilderna på dig och bilen! Som ur en film 🙂

  4. Sånt där fat med hönapönan på har ju jag! Faktum är att jag har en lite mindre, men med högre, kant variant till i ljusblått också. Mina favoriter att äta ungefär ALLT på! <3

  5. Vilken härlig bildsamling! Man blir så himla nyfiken och vill bara ströva runt och leta skatter själv. Prunus är så fint, och sminkbordet verkade särskilt uppseendeväckande. Och den sista montern innan bilen! Som ett färdigt hem.

    Men skamligt att ta höga pris på second hand. Nog för att Lindberg är värd sin beskurna vikt i guld, men gamla plåtburkar har verkligen hamnat på överprissidan. Synd! Men så kanske det var tur också, annars hade man kommit därifrån med mycket…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *