mina symaskiner

mina symaskiner

Jag älskar att sy och har tre symaskiner, ingen fungerar…

Den första saknar strömkabel, någon som har en över som skulle passa här?

Sen har jag en Husqvarna zigzag också, den fungerar utmärkt om man håller in en spak på sidan.. och det går ju inte om man ska sy samtidit. Hjälp!

Sist men inte minst kommer den här skönheten, en Singer som det också är något fel på.

0 thoughts on “mina symaskiner

  1. Den första maskinen gör mig väldigt sugen på att börja sy. Fast behöver skaffa en maskin först. Jag tror jag har gått förbi en symaskinsfixare på södermalm, det borde ju finnas fler sådana får man hoppas!

  2. Någon symaskinsaffär som har begagnade symaskiner borde nog kunna ha reservdelar såsom en strömkabel. Det är faktiskt rätt många som fortfarande syr med 70-talsmaskiner.Vi (mamma)skänkte en orange till vår lokala symaskins-kille, han tyckte det var jättebra.Prova!

  3. Symaskinerna är ju så fina så inte gör det något om det inte går sy med dem. Själv har jag också en zigzag och den funkar bara bra,men den används tyvärr inte så mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *