Jag har syndat

Jag har syndat

Jag har köpte två nyproducerade glas och en bricka på lagerhouse. När jag var i butiken råkade jag ställa glasen på brickan och säga till Moa ”tänk dig den här kombon till våren”. Sen var jag bara tvungen att köpat, haha. Så himla fint!

0 thoughts on “Jag har syndat

  1. Tack för svar om boksläpet 🙂
    Håller med ovanstående inlägg: helt okej att synda lite, särskilt om man blir glad och får vårkänslor! (Kan bero på att jag har två sådana glas… Haha. Men de är väldigt goda till juicedrinkar eller saft med mycket is, de har så bra tyngd.)

  2. Har gjort exakt samma grej, de där glasen går inte att motstå! Dricker kokosdrinkar i dem och drömmer om vita sandstränder. Funkar alltid.

  3. Vissa synder är väldigt lätta att förlåta! 😉

    Ska nog också införskaffa mig dessa. Kan se mig själv till sommaren sittandes i en solstol sippandes på en kylig drink! 🙂

  4. jag har precis likadana glas! tänkte köpa dem på granpa först men sen såg jag att lagerhaus hade kommit med likadana fast billigare glas så då slog jag till. de är himla fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *