Dagens kläder – rosa vintage

Dagens kläder – rosa vintage

Hej, här är jag idag.

Ja stå å pute mä mun ja!

I en rosa vintageklänning som jag fick av Andreas i julklapp, han har verkligen öga för fagra 60-talsblåsor!

Puss på er!

0 thoughts on “Dagens kläder – rosa vintage

  1. Hejsan Karoline! Jag har en lite underlig för förfrågan.. å jag vill inte verka snokande:)Men stod du möjligtvis i en monter på utbildningsmässan i Piteå igår? Då jag såg detta inlägg så tycker jag mig känna igen den alldeles fabulösa klänning du bär, från den väldigt tjusiga kvinnan som stod i denna monter… och då slog jag ihop två och två.. Var det inte du.. så måste jag ändå säga att det verkligen var en bedårande klänning du bär, ett riktigt praktexemplar:) Ha det så bra! /Victoria

  2. Kan inte vi byta klädstil idag? Jag får ha din fina klänning (måste bara byta storlek först) 😛 och du får ha mjukisbyxor med fläckar och en för liten tröja? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *