Älskade popkollo!

Älskade popkollo!

Anmäl dig till sommarkollo

Den 8 feb öppnade anmälan till årets sommarkollon. I år finns det plats nästan 400 deltagare 12-18 år på våra 17 popkollon som kommer skapa och spela musik i replokalerna, studion, delta i roliga workshops och stå på scenen!

Alla kollon är mellan sju och tio dagar långa och är en bred introduktion i musikens värld, oavsett vilken musik man gillar mest! Punkare, hiphopare, gothare, soul queens, indiepopare osv. – alla kan ha kul på Popkollo.

I år har Popkollo bland annat bokat in gruppen The Knife som gäster på Popkollo Elektro, som i år hålls i Hultsfred 23 juni – 1 juli.

Se alla kollo-datum, läs mer om kollona och anmäl dig på www.popkollo.se/sommarkollo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *