14 timmars måndag

14 timmars måndag

God kväll. Här kommer två korniga bilder på dagens Karoline kl 07.30 imorse. Kjolen har jag fått ärva av min vän Sanna och tröjan är från secondhand. Nu är jag så himla trött så jag somnar över datorn. Kom nyss hem från en fullspäckad och rolig dag av ensemblespel med en niondeklass, sjukt peppande föreläsning med Caroline Törnberg i Luleå, lite shopping med Moa och till sist sälj-föreläsning. Imorgon ska jag stå i en monter på en mässa på Nolia i Piteå, kom förbi och säg hej så blir jag jätteglad!

0 thoughts on “14 timmars måndag

  1. Oh så fina kläder. Fullspäckade dagar du verkar ha, hoppas du hinner få tid till vila också! 🙂 Hade gärna kommit förbi om jag varit i Piteå. Kram!

  2. Men oj, va synd att jag hittade din blogg en dag försent. Bor nämligen i Piteå och missade mässan helt tyvärr.

    Söt blogg annars! Älskar också gamla anteckningsböcker som du skrev om tidigare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *