Ljuvliga anteckningsböcker, gamla skolböcker och saker som jag ritat.

Ljuvliga anteckningsböcker, gamla skolböcker och saker som jag ritat.

Är det något jag gillar nästan lika mycket som klänningar så är det anteckningsböcker!

De här små är från Moleskine och har olika viktiga syften i vardagen.

Den här barnsligt fina boken köpte jag i tvåpack och gav en till Lykke.

Denna har inte hittat sitt användningsområde ännu.

Gamla skolböcker har jag samlat på mig på loppis.

Om jag känner för att öva på min skrivstil… Likadana använde vi när jag gick på lågstadiet, dessa är ”nya” från loppis.

Samma med dessa, oanvända från loppis.

I min fyrkantiga skissbok från ordning&reda ser det ut så här.

I den stora ritboken har jag kladdat ner detta.

Och i min trogna Moleskine, som jag burit med mig i över ett år nu, har jag ritat cyklar och min hand. Egentligen är den till för låttexter och musikidéer men det är inte alltid det kommer ut sånt ur min hjärna.

0 thoughts on “Ljuvliga anteckningsböcker, gamla skolböcker och saker som jag ritat.

 1. Vad nostalgisk jag blev när jag såg skrivstilsböckerna för exakt såna hade jag när jag gick i skolan 🙂 skriver fortfarande i skrivstil så tackar väll dom för att man inte skriver som en kratta haha.

 2. Jag är usel på att använda anteckningsböcker och önskar verkligen att jag vore bättre på det. Det är ju så fint att titta i gamla sådana, för att inte tala om gamla skolböcker. Åh.

 3. Älskar att köpa nya block och böcker 🙂 Mitt problem är bara att jag ofta tycker de är så fina att jag inte kan bestämma vad jag ska samla i dem. Den senaste blev en jobbjournal. Det är mysigt att skriva för hand nu när man gör det så sällan!
  Ville också säga att jag tycker din nya header är jättefin. Jag har också uppdaterat min. Kan vara dags efter ett år!

 4. jag älskar också anteckningsböcker, har gjort det hela livet! jag vet aldrig vad jag ska skriva i alla, men jag kan inte låta bli att köpa fina ändå 0:)

  kram!

 5. Vad duktig du är! Är också ett stort fan av fina anteckningsböcker men får hejda mig från att köpa eftersom jag inte har ordning på nåt hemma och bokhyllan är alldeles för full! 😉

 6. Älskar gamla böcker! Letar alltid efter det på loppis/second hand. Speciellt barnböcker och sagoböcker, dom är så fina och förhoppningsvis får man möjlighet att läsa dom för någon liten i framtiden 🙂 Du ritar ju otroligt bra Karoline!!

 7. Jag som är på jakt efter ett anteckningsblock att skriva ner framtida blogg-idéer i! Men hittar inget fint… måste vara fint så jag blir inspirerad… åtminstine i nån fin färg 🙂

 8. Snart är våren här. Kanske ska du utomlands snart? Eller så vill du bara vara snygg i vintersolen och redan nu gardera dig med sommarens snyggaste solglasögon. SVARTA RAY BAY wayfarer, likadana som Kenza har!! Nypris 1299:- säljes för 500:- helt nya med alla tags kvar. Först till kvarn!!!

 9. Herregud, hur kan jag ha missat dessa anteckningsböcker? Världens största tack för tipset, fanns flera stycken jag fastnade för! 🙂

 10. Åh, så himla fint… Finns inget bättre än anteckningsböcker! Jobbar på ordning&reda just nu, vill bara ta med mig allt hem haha, blir helt köpgalen av att stå på jobbet… :p

 11. Jag ÄLSKAR anteckningsböcker! Köper mer än vad jag behöver, vågar knappt skriva i dem för min dåliga handstil och låter de flesta stå tomma innan jag kommer på något viktigt som varje bok ska innehålla 🙂

 12. Gud så fina böcker! Vilken penna använde du dig av när du ritade din hand? Ska nämligen göra ett litet "bildprojekt" i en kurs jag går, ska försöka mig på att rita lite. Så tänkte bara fråga var du använder dig av för pennor 🙂 Kramar!

 13. Va härligt! Har själv köpt mig lite nya anteckningsböcker inför sista terminen av min utbildning och skrivandet av min c-uppsats. Studier blir roligare med fina mönster och färger. Nu blev jag sugen på att skaffa fler!

 14. Har också en väldig kärlek till skrivböcker! =) Har en tendens att köpa på mig betydligt många fler än jag behöver dock. Men de är så fina där de ligger på hyllan så det gör inget om inte alla har hittat sitt användningsområde… än… 😉

 15. Det du kallar "kladd" är ju skitsnyggt! Älskar husen, blomman och handen! Skulle lätt kunna se de motiven på en tavla 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *