Påpälsad och rakhårig

Påpälsad och rakhårig

Imorse var jag ganska trött och rakhårig.
Och när jag gick till skolan var det bara till att pälsa på fjällrävenjackan och mössa, minus 20 och snö!
Idag ska jag skriva musik till en text som jag gjort och rita, ikväll ska jag på företagskurs.

0 thoughts on “Påpälsad och rakhårig

  1. Det låter bra ! Ibland är det bara så. Fast vi sällan har såå kallt här nere så händer det ibland. Jag har några dunjackor och ett par rediga Moonboots för de dagarna. Nöden har ingen lag och det är inte kul att frysa. Ha en bra dag !

  2. Hej, vill bara säga att jag seriöst älskar din blogg! Får jätte mke inspiration och jag hoppas att du fortsätter blogga. För din stil är oslagbar 🙂 Ha det bra, hejdå.

  3. har läst skrämmande inlägg på folks bloggar om 30 minus.. här har vi bara 10-15 men det är väääälidgt kallt för att vara här (malmö), fy tusan när du skriver minus 20 alltså.. det var riktigt längesedan jag upplevde!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *