Att alltid behöva lämna…

Att alltid behöva lämna…

Här är några bilder från vår mysiga lördag. Den innehöll loppis, fika och middagsförberedelser tillsammans med min kära. Nu har han åkt hem och det är alltid så jobbigt.. att alltid behöva lämna varandra, säga hejdå och sakna.

0 thoughts on “Att alltid behöva lämna…

  1. åh, jag vet verkligen vad ni går igenom..jobbigast. jag befann mig nere i karlshamn, och min kära vän uppe i skellefteå. 140 freakin' mil typ. nu vaknar vi med varann varje dag, här nere i k-hamn.. det är finare är finast. känner mig bortskämd till tusen, gift med mannen jag tycker mest om i hela vida världen. men känns som att man klarar av allt när man är kär, avstånd också, bara hjärtat bankar tillräckligt hårt..:)

  2. Usch som jag känner igen det där. Ett distansförhållande kan verkligen vara något nödvändigt ont ibland. Men jag har ochså köpt zetas olivolja enbart på förpackningen. Mer sånt i hyllorna tycker jag:)

  3. Förstår att det är jobbigt med distansförhållande, jag skulle sakna så fruktansvärt mycket..Men tänk sedan när ni kan flytta ihop och sluta lämna och sakna, det kanske inte dröjer så länge till dess 🙂 Ni är så himla fina tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *