Dagen med tv-inspelningen

Dagen med tv-inspelningen

Lite så här har det sett ut ”bakom kulisserna” hemma hos mig idag. Vi har filmat heela dagen och nu är jag väldigt trött. Det är så sjukt roligt att spela in tv och jag längtar så efter att se resultatet!!! (kommer nån gång i mars på svt). Jag har haft åtta olika klänningar på mig, sjungit beutyshop och pratat en massa om vintage och retro.  Puss ♥

0 thoughts on “Dagen med tv-inspelningen

  1. Åhåå vad jag ser fram emot det! Blir så himla nyfiken!
    och du har helt rätt, läskflaskorna är utav en lite ovanligare variant. Inhandlade på en fiskbutik! Haha! Puss hjärtegull!

  2. sv: Då vet man ujngefär när man ska börja hålla korpgluggarna öppna 🙂 Var det förresten vanliga Gokväll eller hos Gokväll lördag som det kommer att sändas? (jag är nämligen en trogen följare av Gokväll Lördag).

    Och Hamilton var väldigt bra- Rekommenderas starkt! Och jag blev som sagt positivt överraskad eftersom jag oftast inte brukar vara så mycket för svensk film. Men ha en fin onsdag!:)

  3. Hej! Jag hittade hit eftersom tv-teamet var hos mig idag. Ska bli kul och spännande att se hur det blev sedan.
    Roligt med alla dina vintageklänningar mm. Mvh Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *