En slapp fredagkväll

En slapp fredagkväll

1. Jag idag!
2. Diskbänken
3. Ett projekt jag ritar på
4. Lite Berså

Idag tillåter jag mig att inte göra något alls.. Jag kom hem vid halv fem och sedan dess har jag bara legat i soffan. Imorgon däremot ska jag rita klart mina byggnader och städa. Ja oj vad jag ska städa, för till veckan kommer Svt hem hit för att spela filma till ett inredningsreportage ♥

0 thoughts on “En slapp fredagkväll

 1. vad otroligt fint du ritar och vad underbart att få hem tv till sig! tänkte förresten på dig nyss när det var om piteå på på spåret, haha! kram <3

 2. Jag har några punkter här jag skulle vilja ta upp:

  1. Superduperfinast ny design du skaffat.
  2. Vilken perfekt sminkning du har på headern.
  3. När jag såg den första bilden i inlägget på fb tänkte jag "Jädrar, jag har nog aldrig sett någon som passar så bra i hubbabubba-rosa läppstift som Karoline!"
  4. Det kan vara så att jag är lite bitter över allt bersåporslin du har i din ägo. Bara lite.

 3. Oj vad spännande och kul med det ett sådant reportage, då blir ju städningen direkt rolig också.. Vad är det för program?
  Kul att du också tittade in till min lilla blogg..
  kram 🙂

 4. Nämen vad roligt med svt! 🙂 Det måste kännas jättespännande? Känns helt och väldigt rättvist att du får hamna i ett sådant reportage, du har verkligen en härlig stil juh 🙂 Min blogg har legat nere sen i somras men jag börjar bli sugen nu igen, jag tycker du gör det bra som kör på! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *