Delar ur vardagsrummet en mörk onsdagkväll.

Delar ur vardagsrummet en mörk onsdagkväll.

Ni får ju bara se bilder från mitt kök jämt så nu tänkte jag visa lite från vardagsrummet. Här är två tavor som ska hängas upp så fort jag hittar en hjälpande hand.

Det var visst lite väl mörkt när jag skulle till och fota så denna bilden blev ju gräslig. (ännu mer gräslig när jag laddade upp den här, varför?) Boll-ljusslingan har jag fått av min käre pojkvän.

Bredvid soffan har jag lite ljusblommor i en julgransfot. Här kan ni se lite mer helheten.

Ovanför soffan hänger en överbelamrad stringhylla.

Tavelklumpen är under konstruktion kan man säga, håller på att rita nytt till de tomma ramarna därav hålen.

och till sist får ni se de här små killarna som står i fönstret

0 thoughts on “Delar ur vardagsrummet en mörk onsdagkväll.

  1. Hej! Tavlorna på första bilden, föreställande fågeln och hunden, var har du fått tag i dem? Jag tror jag har sett dem någonstans förut men kan för allt smör i småland inte komma på vart! 🙂

  2. Jag vet vad du menar. Blogg.se förstör kvaliten och färgerna när man laddar upp en bild. Jag brukar ladda upp dom bilder som jag inte vill ska bli grådaskiga på flickr och sedan länka dom in när jag skriver ett inlägg så jag slipper ladda upp dom på bogg.se. Kalla mig konstig nu men jag gillar dom tomma ramarna av någon anledening:)

  3. Mycket fint!

    Att bilderna blir lite fulare när du laddar upp dem här, det är för att alla bloggprotaler drar ner kvalitén på bilderna när de laddas upp. För att alla bilder ska bli så bra som möjligt kan du ladda upp dem via flickr och länka bilderna via HTML-koder. Det är lite mer jobb men sjukt bra för då har man alla bilder sparade på ytterligare ett ställe. Ska börja med det faktiskt!

  4. tredje hyllplanet ser nästan ut som det ska gå av, men ja gör likadant med min. fyller på och fyller på. älskar din tavelklump. så fin!
    håller på att göra likadant hemma här med och har också en mustasch-tavla haha! finns det nåt finare än ovala tavlor?!

  5. Haha den där hundtavlan ser ju ut som bilden jag tog av vår hund kasper när han var nykastrerad! Du måste bara kolla o jämföra på inlägget Billiga jeans & ledsna hundar. Har aldrig tyckt mer synd om honom :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *