Måndag och en nyhet!

Måndag och en nyhet!

Jag var trött imorse men peppade ändå för en ny vecka…

Jag har ju inte berättat om det nya i mitt liv för er ännu… Jag är numera egen företagare!!!!!!!

Jag går fortfarande kvar på musikhögskolan men har även flyttat in i ett kontor på GoBusiness, här är mitt skrivbord.

Mitt företag är uppdelat i två delar, en musikdel och en med det andra jag håller på med (bloggen, vintage osv). Det är så otroligt spännande och jag är sjukt peppad inför detta. I veckan ska jag börja på företagskurs och skriva en handlingplan. Här finns en början till en beskrivning om mig och mitt företag om ni är nyfikna.

0 thoughts on “Måndag och en nyhet!

  1. Oj, jisses va spännande!! Roligt för dig! Ser fram emot att höra mer om detta och hur det går 🙂 Och älskar frisyren, vill ha nåt liknande nästa helg när jag ska på rockabilly-fest. Du skulle varit här då och hjälpt mig få till den rätta stilen 😉

  2. Men så himla roligt! Så spännande! Ska bli jätteroligt att få följa och höra hur det går för dig!

    Du, när kommer nya designen? Är ju jättenyfiken på att få se hur den ser ut =)

    Kram på dig

  3. Åh vad spännande och roligt! Andreas nämnde något om detta sist han var här, men kunde inte riktigt förklara vad alt handlade om. Ska bli jätteroligt att höra om allt! Lycka till:)

  4. Oh vad roligt, jag ska göra något liknande och starta vintagebutik samt frilansa. Lycka till säger jag till dig och till mig själv, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *