Första dagen i Piteå

Första dagen i Piteå

Tröja från secondhand, kjolen är saints&mortals.


Nu är jag tillbaka till vardagen och allt vad det innebär i Piteå. Idag har jag storhandlat och varit på skolan en sväng. Imorgon ska jag berätta mer om vad jag kommer att syssla med det här året. Puss ♥

0 thoughts on “Första dagen i Piteå

  1. vad fin du är! och du har en fin fåtölj (eller är det en hel soffa?) och en fin karta och en fin sekretär! berätta mer om vardagen i piteå. jag besökte norrland för första gången i somras, var i höga kusten i ångermanland. har alltid haft någon slags norrlandslängtan och när jag kom dit så fick jag se att det var precis så vackert som jag trott..

  2. Åh, sekretären du har i bakgrunden är väldigt lik den jag har! 😀 Har du någon bild på den? Skulle vara roligt att se om de är så lika som jag fått för mig ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *