Tisdag i bilder

Tisdag i bilder

Imorse gjorde jag frukost i mammas kök och lekte med Elvis.

Jag var på secondhand och fyndade Rörstrands Tim och kristallljusstakar.

Jag köpte även en as-snygg ryamatta och sedan hängde jag med min favoritbäbis Astrid och hennes mamma Ida som är en av mina bästa vänner ♥

Urbra dag med andra ord!

0 thoughts on “Tisdag i bilder

  1. hej karoline! tusen tack för de fina orden, jag blev lite rörd här. din blogg är också fin som snus, jag ska lägga till dig på bloglovin på studs! du fanns ju på blogg.se's startsida för ett tag sedan, då när jag skrev till dig, och jag såg direkt att du hade stil.. du var så fin på bilden där vid nåt träd i tjusigt rött hår och kappa. keep up the good work så hörs vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *