Lite 2011 & ett tips!

Lite 2011 & ett tips!

Här kommer några små bilder som jag tjuvat från facebook från mitt 2011 ♥

2011 tog Andreas examen, jag bodde i Piteå och han i Oslo, jag bodde sen i Gambia en månad, jag körde skoter och pimplade, jag var i Paris, åkte till Karlskrona så ofta jag kunde, Moa och Lindie var och hälsade på mig på landet och jag var i New york ♥

Sen bara måste jag tipsa om ett program vi såg på tv igår, Tio i topp – 50 år. Om du precis som jag tycker att modet och musiken var bättre förr kommer du älska detta. Klicka här för att se programmet.

0 thoughts on “Lite 2011 & ett tips!

  1. Jag såg också det programmet igår och det var otroligt bra! Ville skriva ned varenda låt och göra en skiva med alla gamla goda bitar 🙂 Vilken otroligt fin blogg du har! Önskar min vore en bråkdel så fin som din! Haha, klarar inte riktigt av bloggdesign. Kommer absolut börja kika in här ibland

  2. Caroline, tack för att du delar med dig av dina bilder och dina erfarenheter till oss andra. Ser fram emot att följa dig även år 2012.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *