Dan före dopparedan

Dan före dopparedan

Alla kläder är från secondhand, taxhalsbandet från Monki.

Elvis har det lite jobbigt när det luktar så gott av all julmat hela tiden.
Mellan varven i allt julstök roar jag mig med Instagram.
Idag lagar vi massa mat och jag har gjort en saffranskaka som står i ugnen. Andreas har åkt hem till Karlskrona och jag saknar honom redan. Imorgon är det julafton och jag ska till min moster och fira hela dagen ♥

0 thoughts on “Dan före dopparedan

  1. Men du är ju så otroligt jäkla fin och stilfull!! ÄLSKAR håret. HAHA, alltså älskar även att du drömt om min familj. Vi får väl se till att det går i uppfyllelse en dag! Jag ska testa doughnutfrisyren snart också, verkar ju jättekäckt.
    Ha nu en strålande jul, vackra människa. PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *