Färgat håret rött

Färgat håret rött

Idag har man kunnat följa mig via min Instagram när jag var hos frisören och färgade håret för första gången i mitt liv. Ja, nu är jag också rödhårig. Vet inte hur många år jag funderat på detta, men så igår gick jag och bokade en tid bara. Så här såg det ut;

Jag sa bye bye blondie och sen var det ingen återvändo.

Sedan gjorde min frisör en ”snabb-läggning” med locktång, jag tyckte det verkade väldigt lovande!

Sen gick hon lös och jag fick världens ruffs. Haha. Färgen blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig men jag är ändå väldigt nöjd. Jag hade tänk mig mer som Joan Holloway i Madmen, men detta blev ljusare och mer intensivt. Älskar det!

Sedan testade jag en grön klänning på H&M som passade så himla bra till mitt nya orangea hår.

0 thoughts on “Färgat håret rött

 1. Oj vad fin du blev!! 😀

  Och vilken avdelning på hm var klänningen från?! Tror att jag hittat min nyårsklänning tack vare dig!

 2. Jaaa Carro!!! jag bara gjorde det, jag som tjatat i flera år 🙂

  Ida: Vad roligt att du gillade klänningen! Den är väl från vanliga HM tror jag (vi har inte flera avdelningar i piteå, haha) Det är alltså inte trend eller divided eller så. 299 pix.

 3. Väldigt fint! Fantastiskt fin färg! 🙂 Jag har också velat färga mitt hår rött men aldrig vågat. Väldigt modigt av dig! och man måste ju våga saker, man lever bara en gång. Summan av kardemumman, det passade dig som handen i handsken!!

 4. Jättesnyggt! Älskar rött hår! Men det kanske blev ganska ljust eftersom du var så ljus innan? Det kanske blir mörkare nästa gång du färgar!

 5. Coolaste håret!
  Jag drömmer jämt om att själv ha rött hår, men just nu är jag lite anti därför att det är så många som färgar just rött nuförtiden. Sån är jag, men snyggaste hårfärgen är det ändock!

 6. Vilken fin blogg! Jag hittade den när jag googlade klänningen. 🙂 Tycker du att den är normal i storleken?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *