70 cm snö och ingen el

70 cm snö och ingen el

Idag tar jag det ganska lugnt.. Har vart på loppis och ska öva piano ett tag nu.

Mitt kylskåp håller inte kallt och min klädkammare har brakat, det är kaos där inne.

Trots detta öde med klänningsplågeri och varm mjölk så ska jag inte klaga. Min gamla mormor som är 90 år derämot, hon får klaga. Det har kommit över 70cm snö och det har varit strömlöst sedan i fredags. Hon har 8 grader inomhus och inget vatten. Eftersom hon är halvt blind kan hon inte elda heller. Stackars gumma! Min moster som också bor samma by (där jag är uppväxt) har samma öde. Stackare! Det har även blåst så mycket i Övik att asfalten skrövlat ihop sig, båthus blåst iväg och de som haft båtar uppdragna på land har dem nu ute på havet.

0 thoughts on “70 cm snö och ingen el

  1. usch! det var tydligen en mindre orkan här (göteborg) i fredags, om man ska tro mamma. jag är glad att jag inte var hemma då!
    hoppas din mormor får hjälp med att elda snart!

  2. Men så hemskt för dom! Verkar tyvärr som att många får vänta innan strömmen kommer tillbaka, Pappa fick tillbaka den igår kväll efter att ha varit utan hela helgen. Så synd när det blir så för vissa, speciellt dom som bor själv också :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *