New york del 2

New york del 2

Jag köpte de två förtsa topparna men inte den med renen. Ångrar mig lite nu men var för snål då. (Forever 21)

Vi promenerade ca 8 timmar per dag, inte konstigt mina fötter gick sönder.

Finaste bussarna.

Så här mysigt såg det ut när vi började närma oss vårt ”hem”.

Det såg även ut så här och jag ville mest grina då!

Thanksgiving-middagen intogs på detta mysiga ställe.

Jag var så himla glad och vi drack drinkar och åt god mat.

Vi hade bästa promenadvägen hem genom little italy.

En dag såg jag ut så här.

Promenadäventyr.

Vi pausade och drack milkshake på 50-tals diner.

0 thoughts on “New york del 2

  1. hej karoline!

    gu, jag blir ju helt rörd. har DU läst igenom hela min lilla blogg?

    karlskrona är.. jag vet inte vad jag ska säga! det luktar alltid vaniljglass på torget, det finns seconhand-butiker i varje kvarter och gamla fina hus överallt. även fast det är en ganska liten stad engagerar sig folk och hittar på saker tillsammans. allt går i ett lugnare tempo här nere och folk pratar med söt dialekt. jag kan nog med ganska stor säkerhet säga att jag aldrig kommer flytta härifrån, inte som det känns nu i alla fall! om du hälsar på din bror någon gång måste du absolut komma förbi på fika och kanske ta en loppisrunda!

    jag tycker de flesta loppisarna i blekinge är bra, det gäller ju bara att som vanligt ha tur. det finns mer designsaker att fynda här nere än vad jag är van vid i värmland och det är helt fantastiskt! brukar göra mina bästa fynd på vanliga ställen som kupan, pingstkyrkan och humanbridge.. men på sommaren finns det loppisar i var och varannan lada där man kan hitta finfina grejor!

    kram på dig också, fina karoline!

  2. åh åh! jag fick också sår i hjärtat av kycklingarna, och även av de stora hinkar fulla med grodor – kämpandes för att komma högst upp över vattenytan genom att stå på varandra. och åh, rentröjan. den var min favvo. synd att den var för dyr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *