Torsdag (och jag är dålig på det här med rubriker).

Torsdag (och jag är dålig på det här med rubriker).

Oj vilken bra kväll jag hade igår! Företagsmiddag med massa inspiration och konsert med extra allt. De hade släpat in hur mycket löv som helst i konsertlokalen, bara en sån sak liksom. Idag har jag fått ganska mycket gjort, skrivit låttext och tonsatt en annan låt. Nu ska jag laga middag och se på Pan Am ♥

0 thoughts on “Torsdag (och jag är dålig på det här med rubriker).

  1. Hej Karolin! har börjat läst din blogg och tycker den är toppenhärlig! Jag funderar över vilken kamera du använder, tycker dina bilder är väldigt fina. Har tänkt köpa min en systemkamera för första gången och funderar över hur mycket den måste kosta för att kunna ta fina bilder.

    Ha en bra kväll och fortsätt med trevlig läsning! 🙂
    /Linnea

  2. svar: japp, jag är klar. tog examen i juni, och är nu utbildad lärare i musikdidaktik för senare år. jag skrev c-uppsats, vilket var väl nog tyckte jag. (stackare, d-uppsats…) jag menar, jag har ju bara läst praktiska ämnen förutom pedagogiken och har inget andraämne än musik (läste fristående musikkurser som andraämne ) så det här med uppsats:ande har jag "sluppit undan" under min universitetstid ganska bra. visst, hemtentor och så men det är ju inte samma sak. den gick igenom och blev godkänd iallafall!

    projekt, spännande! egen företagare, berätta mer! och är också sugen på något sådant men det gäller ju att nischa sig rätt och för det marknaden behöver. vi kanske ska starta något tillsammans, en feministisk popcirkel typ? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *