Astrid.

Astrid.

Som jag berättat tidigare så har mina vänner Ida och Dennis fått en lite dotter som heter Astird. Jag måste bara visa den här bilden som Ida lyckades ta för den är helt underbar! SUR BÄBIS liksom! Jag tycker det är en av de charmigaste bilderna jag sett. Det finns så klart bilder där Astird skrattar också men jag älskar den här. Har den som skärmsläckare och fnissar varje gång jag slår på datorn ♥

0 thoughts on “Astrid.

  1. Haha, det roliga när jag tog bilden var att den hon skrattar på är precis innan.. Det skiftar fort i humöret.. Men jag tror inte det blev mer än den där surminen..

  2. jag är ju inne och kollar då och då vad min allra finaste karoline pysslar med lååångt från mig, men brukar ju sällan eller aldrig kommentera; denna bild var sinnesjukt fantastisk! så vansinnigt gullig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *