Jag hjärta er!

Jag hjärta er!

Så här såg jag ut idag. Det prickiga med den perfekta kragen är en vintageklänning som jag fått av Kristina och det vita ovanpå är en kofta från H&M.

Idag har jag övat inför lördagens spelning i Luleå, ni kan se facebookevenemanget här om ni vill. Det kommer bli en superdag tror jag! Moneybrother, Sahara Hotnights och Melodyclub spelar också.
Sen har jag även haft sångexamination som gick riktigt bra faktiskt. Nöjd och glad sitter jag nu i soffan och väntar på att Lindyhopträningen ska börja. Jag måste också bara säga att ni är så himla fina och peppande! Jag blir så otroligt glad av era kommentarer och mail ♥

0 thoughts on “Jag hjärta er!

  1. Har säkert sagt det förut men säger det igen iallafall; ÄLSKAR den koftan, så himla söt! Klänningen ser ut att vara riktigt fin den med. Åh vad jag vill se spelningen, om man ändå hade varit i Luleå på lördag..hade varit så kul att få se dig uppträda live. Skönt att sångexam gick bra! Vi <3 dig bästa Karoline!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *