Svartvinbärssaft och regnväderstankar.

Svartvinbärssaft och regnväderstankar.

Dricker svartvinbärssaft och känner mig ensam.
Jag skulle kunna gilla hösten, det är bara det att den liksom visar vad som är på väg att komma. Extrema minusgrader och mörker – för så är vintern här uppe!!? I alla fall är det så man tänker på den när hösten är så här. Mörk, regnig och helt utan sol. Jag är inte så peppad just nu.. vilket är synd eftersom det var planen den här hösten – att skriva massa musik och göra massa peppiga saker så att jag inte saknar ihjäl mig efter min kärlek och min familj. Hoppas den kommer snart.. både peppen och solen.

0 thoughts on “Svartvinbärssaft och regnväderstankar.

  1. Känner mig verkligen opepp jag med. Sommaren tog slut alldeles för fort och jag vill ha mer sol, värme och ljusa sommarnätter..Men det blir bättre så småningom fina du, solen och peppen kommer det lovar jag. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *