I’m bored out my mind Too sick to even care I’ll take a little walk Nobody’s going to know I’m in senior year It gives you a little free time I’ll just use it all at once!

I’m bored out my mind Too sick to even care I’ll take a little walk Nobody’s going to know I’m in senior year It gives you a little free time I’ll just use it all at once!

Någon tryckte på höst-knappen samma dag som jag kom tillbaka hit upp. Jag hann inte klart med sommaren och nu har det regnat och varit grått ute varje dag sen jag kom hit. Jag får jobba ganska hårt för att trivas med situationen men det ger resultat, det känns lite bättre för varje dag. Jag saknar dock min Andreas så jag dör ♥

0 thoughts on “I’m bored out my mind Too sick to even care I’ll take a little walk Nobody’s going to know I’m in senior year It gives you a little free time I’ll just use it all at once!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *