Höst, skolstart och sånt.

Höst, skolstart och sånt.

Idag är första skoldagen… Och jag var inte där…
Jag beslutade mig för att stanna till i Övik hos mamma i några dagar, landa och fatta att sommaren är slut liksom. På onsdag kommer jag åka upp till Piteå med allt jag samlat på mig i sommar. Igår åkte Andreas ner till Karlskrona och jag upp hit, det är så jobbigt att inte kunna vara tillsammans. Ett år till i Piteå på musikhögskolan, sen ska vi bo ihop! ♥

0 thoughts on “Höst, skolstart och sånt.

  1. Söt tjej! 😀

    Förstår att det måste vara jobbigt att inte vara i samma stad – jag blir alldeles saknig efter bara 3 veckor utan min pojkvän. Och då är jag inte det minsta sällskapssjuk annars.

  2. Åh finaste frisyren, och du är ju så himla söt!! Förstår att det känns jobbigt, alltid svårt att vara ifrån den man älskar..men det här året kommer gå fort ska du se! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *