Popaganda dag 1

Popaganda dag 1

Emilio & Kristina.


Igår var första dagen på popaganda.. Mycket trevligt, parkhäng och bra band. Jag och Andreas var dock aströtta så vi åkte hem efter Arcade fire och sov. Jag måste bara berätta hur glad jag blir när ni läsare ger er till känna ute och kommer fram och pratar. Ni är bäst ♥

0 thoughts on “Popaganda dag 1

  1. En tår trillade nästan nerför kinden när jag åkte förbi igår och visste att ni satt på gräset redo att ge er in på konsert. Nästa år blir det revansch till tusen!

  2. Karoline! Jag såg er gå hem från Arcade Fire i fredags och då hann jag inte på dig, men tänkte att jag nog skulle se dig på lördagen – men icke!! Så himla tråkigt, det hade varit så roligt att träffas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *