HJÄLP!

HJÄLP!

Här står jag ute på altanen med alla soffkuddar från den nya soffan jag köpt, de luktar nämligen apa! Okey, inte apa kanske, men gummi/skumgummi luktar de. Finns det någon som har nåt tips om vad jag ska göra med dem? Puss ♥

0 thoughts on “HJÄLP!

  1. Till att börja med, sära på dem mer. Låt de liksom luftas en och en. Och skaka dom o puffa dom massor ute. Kanske tvätta fodralen antingen i mildaste tvättprogrammet eller kanske till och med för hand?

    Jag vet ju inte egentligen men vill såklart försöka hjälpa till ändå, för soffan var så himlarns fin, precis som du verkar vara =)

  2. min soffa jag köpte secondhand luktade rök och hund. ingen bra kombination må jag säga. finns en spray man kan köpa på mekonomen som ska ta bort lukt. grön sprayflaska är det. fråga dom som jobbar. kram!

  3. Jag tror att jag har för mig att det finns en speciell möbelrengöring? Eller något textilrengöringsmedel? .. Borde finnas något ekologiskt sådant! 🙂 Lycka till!

  4. Det finns en spray (ungefär som en fönsterputsflaska) som inte luktar någonting som är till för att sprayas i tex. inrökta bilar/soffor och på annat som man vill ska lukta ingenting. Röklukt och hästlukt ska försvinna så det borde ju funka. 🙂

  5. Det finns ett spray från jula som heter odor-x luktborttagare för textil. Sprayen tar bort lukt från rök, mat och djur. Hoppas det löser sig!

  6. Vad kan man ha till att ta bort Röklukt i en skinsoffa vet ej hur jag får bort det satt ättika i skålar men verkar ej fungera någon som vet ????
    tacksam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *