Peppen jag får…

Peppen jag får…

Alla kläder är secondhand.
Jag kan inte förklara det här fenomenet Popkollo!
Jag kan inte beskriva känslan och stämningen som är här, peppen jag får av att undervisa och att lära känna alla coola brudar och hur underbara mina arbetskamrater är! Ni inspirerar mig och lär mig saker hela tiden. tack ♥
Jag är peppad på musik och skapande igen!

0 thoughts on “Peppen jag får…

 1. Som jag förstått är du från underbara ö-vik (har vart där en del och har släktingar/rötter där). Nu ska jag och min lilla familj ut och bila och tänkte göra ett stopp på vägen ner från Luleå i just ö-vik. Vill se lite och göra något kul med lilltjejen på 3 år, förutom Paradisbadet, kan du tipsa oss om något!? Tacksam för hjälp! Hälsningar från Stina i Luleå

 2. Hej Stina.

  Tack för din kommentar 🙂
  Jag har funderat vad man hittar på med en treåring i Övik… Kommer väl inte på något klockrent men..
  Det finns en fin badstrand i Gullvik och Salusand där det är fint att bada. Annars skulle jag rekomendera glass i gästhamnen och sedan gå till den stora lekparken vid museet 🙂
  Loppis i Gottne och Långviksmon är också en hit (men kanske inte för en treåring).
  Hoppas ni får det bra i stan och lova att säga hej om vi stöter på varann.
  Kram

 3. Härligt!
  Snart kommer min dotter och hennes kompis ner, jag håller tummarna för att de ska trivas!
  Hälsningar från Kicki O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *