Strike a pose in the bedroom.

Strike a pose in the bedroom.

Här står jag i mitt rum på popkollo och väntar ivrigt på de första deltagarna som är på väg. Idag ska vi göra massa kul och imorgon drar vi igång med låtskrivandet. Kolla in min solbränna föresten (enormt stolt tjej)… Har nog aldrig varit så brun tidigare.

0 thoughts on “Strike a pose in the bedroom.

  1. Vet inte om det är något du vill uppmärksamma på din modeblogg men…

    Se det som en kul grej. Det har korats vilka låtar som är bäst i världen. Vilka filmer som ligger i topp. Vilka böcker man ska läsa. Nu tänkte vi kora världens 100 vackraste klackar på http://www.skofetischist.com!

    Kika in hos oss och skriv gärna en rad om det hos dig! 🙂

  2. Jag har läst din blogg nu ett tag och blev positivt överraskad av att du också är Popkolloledare! Själv har jag varit deltagare två år och sedan praktikant och nu är jag också ledare! Popkollo är grymt och du är en grym tjej, passar perfekt! Keep it going!

  3. Du måste ha det bästa sommarjobbet som finns, låter så himla kul! Och du är lika fin som alltid, gillar den klänningen så mycket!

  4. Åh, JA det är det bästa sommarjobbet!!! Det är så viktigt att stärka flickors självkänsla och självförtroende med musik. BÄSTBÄSTBÄST!!! Tack fina tjejer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *