Förändringar.

Förändringar.

Jag håller på att jobba lite med designen här på bloggen. Göra bilderna större, letar ny bakgrund och vill ha en ny header. Vad tycker ni? Bilderna är nu bredare men resten då? Jag kan inte så mycket om detta och tar gärna emot tips och hjälp! Puss

0 thoughts on “Förändringar.

  1. För min dator (15,4" laptop) så blir de breda bilderna som är stående, för höga för att se hela samtidigt. Annars äre fint=)
    Du verkar ha en fin sommar, Karro!
    Kram

  2. jag har 650 på bredden och det tycker jag är lagom stort, förutom när det gäller stående bilder då. men jag brukar aldrig publicera stående bilder så det gör liksom ingenting för mig! och när jag väl gör det så tänker jag att det inte gör nåt ifall de bilderna får vara lite mindre än de liggande!

  3. jag tycker inte bilderna ska vara så stora. de var bättre tidigare när de var lite mer "lagom" 🙂 gillar att kika in här btw. ska bli spännande att läsa vad du har för dig på din semester

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *