Jag är sjuk!

Jag är sjuk!

Jättesjuk blev jag. bara sådär… Var på middag hos Moa igår och tänkte gå på bartömning men fick gå hem istället. Det gör ont att andas och värker i hela ansiktet. Influensa och snor. Blä och fy vad jag inte har tid med detta. Måste rita till ljudtekniktenta och skriva sångkompendium. Men istället håller jag mig sängliggande, är för tok för jobbigt att kliva upp och hämta ipren.

0 thoughts on “Jag är sjuk!

  1. Nejmen, stackars dig! Hoppas att du blir frisk snart! Att vara sjuk är sååå tråkigt och ingenting man har tid med, särskilt inte på våren!

    Ang. dammsugaren så hann Therese tinga den igår…om hon inte hade varit så rackarns snabb hade du mer än gärna fått ta den!

  2. Nu finns ett nytt recept uppe på min blogg! Har du provat kokostoscakaka någon gång? Annars borde du absolut prova! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *