Frågor om Paris.

Frågor om Paris.

Bok och eifeltorn köpt i en lite butik i Paris.


Ni har så många frågor om Paris och min resa. Jag vet ju egentligen ingenting om staden eftersom detta är min första resa dit. MEN jag ska försöka svara på alla era frågor ändå.. Även om jag inte är något proffs på Paris så kan ni ju fråga vad jag tyckte om saker och ting och vad vi gjorde där 🙂
Puss ♥

0 thoughts on “Frågor om Paris.

 1. Hej! Vilken fin blogg! Trevligt att ha hittat hit! Själv bodde jag i Paris i 5 veckor när jag gjorde min praktik där,,alldeles underbart! Funderar på att åka dit i höst, det enda jag undrar är om du kan tipsa om hotell? Var bodde ni och hur mycket kostade det? (om man får fråga) Tack!

 2. Det var länge sedan jag var i Paris men dina bilder får mig sugen på att åka dit igen. Hur tycker du att det gick med språk och sånt? Kan du franska? Hur gick det annars med typ engelska?

  Ps1: har precis hittat din blogg och fastnade direkt.

  Ps2: Varifrån kommer den urhäftiga duken i inlägget där du bjuder på mat?

 3. Kan du tipsa om olika second hand och loppisar, gärna med ganska låga priser men ända fina grejer?
  Sedan undrar jag också om restauranger som har bra vegetarisk mat. Några tips? Var åt ni falafeln du skrev om? 🙂

 4. Hur var Second hand/loppisarna/marknaderna i jämförelse med hur dom är här? Utbud, pris? 🙂

  Och, hur många klänningar köpte du? Hoppas vi får se allihop! 🙂

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *