gammalt och loppis.

gammalt och loppis.

Jag har fått och köpt några nya saker under påskhelgen.

I ett skåp för blomfat i stugan hittade jag en djuptallrik från Rörstrand.

Jag hittade en gammal plåtburk också.

På en loppis köpte jag en prickig bikini.

Och en långklänning som jag gjorde ett litet experiment med. Jag har trätt i ett gummiband längst ner för att kunna dra upp det till midjan så att kjolen blir dubbel och fluffig.

Fungerade ju utmärkt tycker jag. Under har jag nu en blommig klänning. Har ett mintgrönt linne jag ska ha sedan, kommer bli superfint till det transparenta prickiga tyget.

0 thoughts on “gammalt och loppis.

 1. oh, vilken underbart fantastisk klänning! Störttälskar allt med den. Puffärmarna, kragen, tyget, prickarna, allt. Helt fantastisk! puss.

 2. Åååh! Vad kul, jag ville verkligen åka till mitt favoritstället och shoppa loppis i måndags men det var inte öppet. Satan i gatan vad klänningen var snygg!

 3. Underbar klänning!
  Du, jag undrar om du har något coolt tips, jag gjorde det stora misstaget att raka av mig håret, allt utom min lugg. Och nu lufsar jag bara runt i en stor mössa tills det har växt ut, men det är så himla tråkigt och jag känner mig inte alls fin. Har du något bra tips på vad man kan göra när det liksom växer ut? Än så länge är det kanske max 2 cm långt.

 4. TOVE; hmm, klurigt det där med hår alltså. Kanske kan du hitta en massa fina sjalar som du kan ha istället för mössan!? Och om din lugg är lite längre kan du ju göra massa spexiga saker med luggen? Pincurls på den kanske och en sjal över de korta håret. Jag tror säkert du är superfin utan också 🙂

 5. Den vita klänningen är riktigt söt på dig. 🙂

  Svar: Åh, kalvdans verkar ju gott. ^^

  Tack för lyckoönskningen. Det skulle kännas så skönt att få jobba i sommar.

  Kram

 6. Vilken smart lösning för att få en fräck klänning! Måste se om jag har något liknande jag kan prova göra så med. Kanske skulle funka med en pyjamasklänning jag har…

 7. Klänningen blev ju helt fenomenal! Typisk en sån där man skulle dra lite tveksamt i när man såg den i full längd på en galge i affären men en verklig fullträff efter att du sytt till den! Oh.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *