Tidsinställd påskhälsning.

Tidsinställd påskhälsning.

Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag nu befinner mig långt ut i de norrlänska skogarna helt utan internet eller telefonnät. Jag vill så klart önska alla mina fina läsare en glad påsk ♥

0 thoughts on “Tidsinställd påskhälsning.

  1. svar: Hejsan! Vad roligt att du gillar min blogg! 🙂 Det är inte jag som tar de flesta av bilderna. Det är min käre man. Han har en Nikon D7000 och objektiven varierar lite. Vanligast är att han använder 35 mm 1.8. Han redigerar bilderna i Aperture. Hur han gör vet jag inte riktigt… Det varierar nog från bild till bild. Han jobbar som fotograf/filmredigerare så jag har överlåtit fotograferandet och redigeringen till honom! 🙂

    Glad Påsk!
    Hoppas att du har en härlig helg! 🙂
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *