Måndag.

Måndag.

Tröja Monki. SKor, HM. Kjol secondhand.Nu är det bara tre dagar tills jag får åka hem!!!!!!!!!!!!!!! Hem till mamma och älskade familjen, släkten, hunden och ANDREAS. Han kommer hem från Oslo och vi ses för första gången på sex veckor. Fy tusan vad underbart det ska bli. Jag har sådär tokmycket att göra och ska kämpa så jag hinner så mycket jag kan innan onsdagkväll när jag åker.

En annan rolig sak är att vår nya familjemedlem föddes igår, han är en liten stövar-hund och kommer flytta in veckan före midsommar. KUL!

0 thoughts on “Måndag.

  1. Fin outfit! Vad härligt med lov och att få komma hem ett tag. Och att du får träffa Andreas igen såklart 🙂 Mysigt med en hundvalp! Vi kanske stöter på varandra här i lilla stan medan du är hemma 🙂

  2. hi, I have just noticed your comments on my blog… Thanks !
    I enjoy discovering new blogs and yours is merely lovely !

    Take care,
    Anaïs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *