Fredagsbeslut.

Fredagsbeslut.

Just i detta nu sitter jag och försöker bestämma om jag ska gå till kåren, på konsert eller bara vara hemma ikväll. Det är en konsert jag jättegärna vill se och jazz på kåren samtidigt, fast egentligen borde jag vara hemma och göra sånt som jag inte hunnit med på två veckor. Typ bara vara, vila, skicka in kursval, skriva restuppgift och spela lite. Vi hörs sen! Puss ♥

0 thoughts on “Fredagsbeslut.

  1. Val och mera val 😉 Jag känner igen mig när du skriver om hösten. Så är det för mig varje höst! Vet inte var det blir av i år heller. Vet var jag kommer bo men inte vad jag ska göra 😛
    Sist vill jag skriva att jag e jätteglad att jag hittat din blogg! När jag blir stor ska jag nog bli lite mer som dig! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *