Lördag.

Lördag.

Idag ska jag tydligen pryda omslaget på Norrbottens-Kurirens helgmagasin. Trevligt. Jag hade ett gäng fina tjejer hemma hos mig för ett tag sedan som fotade, filmade och intervjuade. Idag har jag fotokurs hela dagen, ska lära mig att fota med blixt. Förhoppningsvis haha. Vi hörs när jag kommer hem igen! Puss ♥

0 thoughts on “Lördag.

  1. Åh vad roligt! och så himla fin du är. Om man inte bor i Norrbotten, kan man läsa någon annanstans då? På torsdag kommer det en tjej hit och ska göra ett reportage 🙂 Hoppas kursen blir lärorik! Puss till dig pärlan

  2. Nä vad roligt!! Härligt omslag, så fin du är! Skulle väldigt gärna vilja läsa reportaget 🙂 Kram

  3. vad glad jag blev nu! jag var alltid inne och tittade på din blogg förr på lunchen på jobbet men så bytte jag dator och alla mina favoriter försvann. men nu hittade jag tillbaks!

  4. Vad kul! Fast jag tycker inte alls det är konstigt. Hade jag skrivit för en tidning hade jag också kommit och intervjuat 😉
    Jag har inte hunnit prova ditt kameratips än men ljuset var så fint idag att jag blev riktigt nöjd med bilderna jag lagt upp. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *