Ingenting är omöjligt.

Ingenting är omöjligt.

Den senaste tiden har jag känt mig dålig på det mesta. Dålig på att sjunga, dålig på att spela, dålig på att undervisa, dålig på att sy och dålig på att måla. Ni vet när det känns som man inte borde göra saker för att det ändå inte kommer bli bra!? Det är himlarns olikt mig!!! Jag brukar kasta mig in i allt, säga ja utan att tänka efter före och sedan bli lite rädd för vad tusan jag nu gett mig in på. Nu är jag påväg tillbaka till det, att vara en ja-sägare som ska göra allt som känns roligt. Före det är ju faktiskt så, att ingenting är omöjligt.

Jag har så många drömmar, så mycket jag vill göra och som jag SKA göra.
Jag har så mycket att se fram emot och längta efter och det är så himla fint.

Jag ska gå på den här skolan i ett år till, sen flyttar jag någon annan stans och gör mitt examensarbete. Jag har tyckt att det varit superjobbigt med ett helt år till här uppe men nu känner jag att ett år inte alls är så lång tid. Och sen kan ju vad som helst hända. Kanske får jag jobb som sångpedagog, kanske får jag spela på en massa roliga ställen, kanske släpper jag en skiva, kanske är jag musiklärare på ett estetgymnasium, kanske öppnar jag ett café, kanske designar jag kläder… Det är så fint att tänka att ingenting är omöjligt när man har så många drömmar ♥
Foto: Linus Jonsson

0 thoughts on “Ingenting är omöjligt.

  1. Så kan nog alla känna någon gång ibland, att man är dålig eller inte räcker till. Men så är det ju såklart inte! 🙂 Vad fint att du har så många drömmar, det ska man ha. Och som du säger; Ingenting är omöjligt. <3

  2. Åh Karoline, du är inte ensam. Jag håller precis också på att "ta mig tillbaka" efter en såndär jag-kan-och-vill-ingenting-svacka. Men det känns som det ljusnar, och ditt inlägg peppade mig ännu mer! Repet efter skolan idag var roligare än på så väldigt länge trots min sjuka hals… 🙂

    Och nu när våren och sommaren kommer närmre för varje minut kommer det bara att kännas bättre och bättre tror jag! Du kommer klara det galant!

    Jag är på tok för dålig på att kommentera. Men jag kikar in här varje dag och du; fortsätt med det du gör, du inspirerar!!! (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *