Hemma hos mig.

Hemma hos mig.

Nu tycker jag det var länge sedan ni var hemma hos mig och hälsade på! Här kommer en bildbomb med bilder från min lägenhet, välkomna! Det är så himla mycket saker överallt och lite rörigt på sina ställen, men det kanske ni kan stå ut med?

Det här är ena väggen i köket.

I hattaskar och olika väskor förvarar jag tyger med mera.

Detta är också i köket.

Min fläkt rasar nog snart av av allt som står på den.

Den ena kopphyllan.

Nä, nu vänder vi på klacken och går in i vardagsrummet.

Så här ser det ut om man sitter i soffan. Min TV är från stenåldern och är ärvd av någon som ville ha en ny, den fungerar utmärkt. typ.

Här sitter jag och bloggar.

Ovanför pianot hänger massa ramar och bilder.

Tillbaka i köket och porslinet.

Gamla konserver.

Köksbänken.

Sånna här små filurer står lite överallt.

Vardagsrumsfönstret.

Min lägenhet är 46kvm stor. Ganska liten när man har så mycket saker som jag men ganska stor när man tänker på att det är en studentlägenhet. Jag ska vårstäda nästa helg och packa ner lite saker som ska få flytta hem till flickrummet (förlåt mamma). Puss ♥

0 thoughts on “Hemma hos mig.

  1. Du har det så himla fint! Så söta o fina saker överallt 🙂 Jag har också en burksamling 😉 Tycker så mkt om gamla saker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *