Gambia del 4

Gambia del 4

Jag har så himla många bilder från Gambia och här kommer ett gäng igen. Hoppas ni inte blir less på mig! Föresten, finns det inget verktyg man kan ladda ner som gör att man kan ladda upp flera bilder på bloggen samtidigt? Detta tar ju tusen år när man bara kan ladda upp en i taget.

De här så älsklingarna bodde med oss, ibland inne i hyddorna även.

Här är vi på väg på en namncermoni.

Me and my African mum.

SÖTNOS!!!

Toalett.

Det här är Hadi som gav mig sitt namn.

Vi var i byns skola och hälsade på. Vi var även där och undervisade senare.

Här är vi på en förlovningsfest om jag inte minns helt fel.

En dag åkte vi över till Senegal. Med stackars hästar och vagn.

En dag var vi på marknad.

Sen kom Wolof-stammen och hade lektion med oss.

Moa med sina frukter. Hon luktar på en omogen mango och håller i en citron, eller blandning av lime och apelsin. typ.

Jag tog tusen bilder på savannen.

Världens bästa gäng i morgon”kylan”.

Sen kom Susu-stammen och vi spelade massa Balafon bland annat.

En av hönorna envisades med att värpa ägg i Peters säng hela tiden. Här har han lagt ut dem i en hög. Haha.

Vi trummade massvis och om jag inte minns helt fel har jag magsjuka här.

Och det finns ungefär en miljon bilder till…

Så fortsättning följer!

0 thoughts on “Gambia del 4

  1. Nu har jag läst stora delar av din blogg i ett svep. Helt fantastisk blogg! Ska bli kul att följa dig. Dina bilder från Gambia påminner mycket om mina från Mali 🙂 Måste nog också bjuda på några Afrikabilder på min blogg snart. Må väl hälsar Fröken Fynd (Signe)

  2. Vilken vacker blogg, och vilka exceptionellt vackra bilder från Gambia! Jag ska till Kenya till hösten för att gå andra gymnasieåret där, vilket visserligen ligger i andra änden av kontinenten, men allt den hyser ter sig så fascinerande för mig!

  3. Hej! Vad kul med många fina bilder från Njawara! 🙂

    Vi är ett gäng i Stockholm som har startat en ideell förening för att stödja Njawara. Kika gärna in vår hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *