En vintageklänning.

En vintageklänning.

Idag köpte jag den här vintage-bal-klänningen på en secondhandaffär för 40 kr. Jag tänkte ha den på SMASK på fredag men kan inte bestämma vad jag ska göra med den. Ska jag kapa den till knäna? Ska jag göra halterneck av den?

0 thoughts on “En vintageklänning.

  1. så himla fin! den blir nog ännu finare om du kapar den till knäna, tror jag. Men jag bara älskar prinsess-axlarna, så ngn halterneck får du inte göra 😛 puss på dig.

  2. Jag tror också att jag tänker behålla ärmarna, dom gör som det hela lite mer spexigt. Sen kortar jag nog av den till under knäna. Jihooo. Tack finaste ni för synpunkterna! PUSS

  3. Kapa av så den hamnar någon dec under knäna, blir nog finast så 🙂 jag skulle nog ändra ärmarna men kanske för att jag inte gillar sådär mycket hud. men men. fin klänning, vilket kap och 40 spänn också :))

  4. det är nåt med armarna som inte gör sig…. ser lite stor ut på dig kanske, kan du inte göra så de ser lite mer stabila ut och inte som att de har åkt ned för att de är för stora typ…? pussis du har så fint på dig och hos dig och hela dig! Kram eli

  5. Den känns som en mix av den blå klänningen och den gula balklänningen som Belle i Skönheten och odjuret har i Disneyfilmen 🙂 Jättefin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *