Rutiga ben.

Rutiga ben.

Klänning, omsydd från Secondhand.
Skor, Secondhand.
Strumpbyxorna är supergamla och säkert från H&M.Nu är jag hemma i Piteå igen efter en sån där underbar vistelse hemma hos Andreas familj i Karlskrona. Hans släktingar är helt sagolikt fina och jag trivs som fisken i vattnet där. Nu skildes vi åt på Arlanda och det var lite jobbigt eftersom det är många veckor tills vi kan ses igen. Jag hoppas tiden går fort… Jag har ju verkligen supermycket att göra så den borde göra det. På lördag ska jag få vara med och göra kanske det häftigaste i mitt liv. Ni ska snart få veta vad ♥

0 thoughts on “Rutiga ben.

  1. Vad ni verkar ha det fint tillsammans 🙂 Jobbigt att säge hejdå dock..men tiden går fort! Nämen åh, vad spännande! Jättefin klänning. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *