Hej då Piteå.

Hej då Piteå.

Allt är secondhand.


Nu sitter jag på bussen mot Övik. Det ska bli helt otroligt underbart att få komma hem till mamma!!! Vi har inte setts sen jul och när man varit ute och rest en månad känns det galet länge sedan. Jag ska stanna hemma tills imorgon kväll då jag åker vidare söderut. Men fram tills dess blir det mor-och-dotter-tid, träffa lillebror och gosa sönder min hund. Puss ♥

0 thoughts on “Hej då Piteå.

  1. Herregud va fin du är jämt! 🙂
    När kommer ni till Göteborg och hälsar på? Inga spelningar här? 😉

    Kram

  2. TACK vad glad jag blir!Alla NI är så himla fina!

    Åh Emmelie jag vill såå gärna komma till bgb och spela, synd det är toklångt bara :p Däremot åker både jag och Andreas till Kna ikväll. Weeiee! Hoppas allt är bra med dig! Tusen kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *