Den bästa överraskningen.

Den bästa överraskningen.

Igårkväll ringde Andreas från Oslo (trodde jag iaf), jag hade längtat hela dagen efter att prata med honom. Det är sånt lyx att kunna göra det nu efter nästan en månad i Gambia. Hur som helst så pratade vi en stund och sen ringde det på dörren så jag bad honom vänta medans jag öppnade. DÅ VAR DET HAN SOM RINGDE PÅ. Jag fick nån sorts chock och satte mig på golvet och grät. Han är himla fin min Andreas!


Bild från Andreas examen.


Världens roligaste bild på familjen.

0 thoughts on “Den bästa överraskningen.

  1. Han får ta och lägga av med sådana fina och romantiska grejer. Han ställer oss andra pojkvänner i dålig dager…

    MVH / En lite sämre pojkvän.

  2. Välkommen hem till Sverige. Du är värd allt gott Karoline. Blir rörd av din text om vilken underbar överraskning du fick. Kramar i massor. /Eva o Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *