Plusgrader och blommiga klänningar förgyller!

Plusgrader och blommiga klänningar förgyller!

Klänning & bälte, vintage. Klänningen har jag fått av min snälla moster!Idag firar jag att det är plusgrader här uppe för första gången denna vinter med min somrigaste klänning. Idag har jag haft open stage på skolan och massa bra samtal om viktiga saker! Jag har himla fina vänner ska ni veta. Nu ska här ätas fredagsmiddag och sedan ta en öl i stan. Vi hörs imorgon! Puss ♥

0 thoughts on “Plusgrader och blommiga klänningar förgyller!

  1. open stage är bäst! det hade vi nere i senegal varje torsdag (även om det mest vara samma folk = vi musikstudenter som var uppe). skärpet är förresten fantastiskt, skulle gärna ha mer kläder i den kulören.

    …och förresten, plusgrader? vi i småland hade -16,5 igår morse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *