Gula ben.

Gula ben.

Kappa H&M. skor Dr Martens. Väska, secondhand och halsduken har jag virkat själv.Idag gick jag utomhus utan termobyxor för första gången den här vintern, haha. Det är nästan nollgradigt här uppe och det känns galet. Imorgon har jag en sista lektion innan resan till Gambia. Helgen ska spenderas med packning, vin och dans på lördag. Puss ♥

0 thoughts on “Gula ben.

  1. Vad härligt färgglad du är! Beundrar tålamodet som måste ha krävts för att virka alla rutorna till den där halsduken. Den blev otroligt fin ju!

  2. det var banne mig inte dumt det där. jag har samma kappa men tycker den känns så färglös, men du har fått till det riktigt fint med strumpor, kängor och attiraljer. nu ska jag också våga! jättefin blogg du har förresten:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *