Så här blev prinsessklänningen.

Så här blev prinsessklänningen.

Igår slängde jag ihop en klänning till banketten jag ska till på lördag.
Bilderna är kassa, men klänningen blev faktiskt ganska bra.
Som vanligt sydde jag på frihand utan mönster.

0 thoughts on “Så här blev prinsessklänningen.

 1. Jag älskar hur du säger att du "slängde ihop" den! Haha. Tror minsann jag har hittat en ny blogg att följa!
  Kika in på min bloppis och se vad som finns att fynda! Allt mellan kavajer, skor, ytterplagg och innekläder!. Mycket retro/second hand finns att hitta! Nu i dagarna har jag även fyllt på med varor, samt sänkt priset på nästan allt!

  Mvh Ellen, http://ellensbloppis.blogg.se

 2. så jääävla fin!!!
  jag gillar framsidan så mkt, jättefint med veckningen eller vad man säger.

  din blogg är den enda jag är beroende av, så inspirerande. mums.

 3. äntligen finns det en vuxen som syr utan mönster själv är jag snart 13 så när jag ska sy får jag låsa in mej på mitt rum anars står min mamma bara o säger man kan inte göra si o så men sen när jag väl kommer ut – som senaste gången – hde jag ett par ganska snygga hög mindjade byxor. men din klänning va super snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *