Nytt år, ny kalender.

Nytt år, ny kalender.

Jag skulle inte kunna leva utan en almanacka där jag skriver ner allt jag ska göra. Varje gång den tar slut är jag på jakt efter den perfekta i rätt storlek, lodrätta dagsplaneringar och ett fält för kom ihåg-listor. På tryckdig.se kan man designa sin helt egna där man väljer både utseende och layout. Så här gjorde jag;

På framsidan valde jag att sätta en bild jag blir glad av plus mitt namn.
På de första sidorna la jag in bilder jag tycker om och på min ögonsten till hund.
Jag la även in bilder på mina vänner och på andra söta hundar.
Om du vill göra din egen almanacka, klicka här!

0 thoughts on “Nytt år, ny kalender.

  1. åh, vilken bra idé! det kanske är så man ska göra. har varit på jakt efter den perfekt almanackan i ett par månader nu…

  2. Hej!
    Den bilden som du har på framsidan, hur har du fått tag på den. Är oxå en av mina favorit bilder, men jag har den bara i en tidning i superliten format

    Hälsningar Kim

  3. Kim; jag har surfat runt lite på google och flickr nu men hittar inte bilden. Jag har en mapp på datorn med fina bilder som jag sparar från lite här och var. Tyvärr har jag inte källan till just denna 🙁 Sorry!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *